Notícies

Navigation Bar

Més de 50 professionals van assistir a les 7a edició anual de les conferències de "Women in Board & Action Sports" a Barcelona

Totes les participants van poder visitar La Poma Bike park i practicar dirt bike amb les riders locals Gemma Corbera i Laura Celdràn

Above Content Body

Content Core

Women in Board & Action Sports 2016Visit Premià de DaltEl passat cap de setmana, Barcelona va acollir el primer congrés de Women in Board & Action Sports. Més de 50 dones arribades de tota Europa van assistir a la cita per poder gaudir de 4 díes de conferències, networking i activitats vàries com el wakeboard, skateboard i dirtbike.

La cita va començar amb un seminari en el qual es va poder seguir per internet en directe i on es va tractar de com fer-se valorar i començar una carrera exitosa a la indústria dels esports essent una dona.

Després de la primera nit a la capital catalana, la Diputació de Barcelona els va donar la benvinguda i els va fer de guies, acompanyant-les a diversos espais de la província on practicar esports i alhora donar a conèixer les seves instal·lacions.

Durant la segona jornada, les assistents van practicar escalda alpina professional i es va tractar com la realitat virtual i les noves tecnologies poden aplicar-se als negocis i als esports. Seguidament, va començar la sessió de “Presenta el teu projecte”, un espai on dones emprenedores poder compartir els seus objectius i obtenir un feedback per part d’un públic especialitzat per a poder discutir les seves idees.

Finalment, el diumenge, totes les participants van poder visitar La Poma Bike park i practicar dirt bike amb les riders locals Gemma Corbera i Laura Celdràn.

Below Content Viewlet

Document Actions