Notícies

Navigation Bar

Mataró acull diumenge 25 de maig la Festa Solidària ONG CREAMÓN

Above Content Body

Content Core

ONG Creamón Diumenge 25 de maig, l'ONG CREAMÓN organitza una Festa Solidària en el Nou Parc Central de Mataró. Aquesta festa és per agrair la col·laboració de  les escoles de Mataró que han participat d´aquesta iniciativa aportant material i  sensibilitzant-se amb el projecte  “Entre tu i jo no hi ha tanta diferència, m´ajudes a somriure”. Aquesta acció recull material escolar, roba, sabates, ulleres, jocs... per a portar a la gent mes necessitada de Guinea Conakry. En aquest projecte, a banda de la participació de més de 30 escoles de Mataró, han col·laborat diferents establiments, efectuant una recollida de material, així com a diferents empreses que han realitzat aportacions econòmiques.
 
La voluntat de CREAMÓN és la de ser un agent de canvi social i oferir ajuda directa a les persones del continent Africà, des dels valors de créixer, crear, canviar i contribuir.
 
La idea és portar a terme projectes de llarga durada, però que tinguin una continuïtat en el temps, que siguin capaços de tenir un veritable impacte en el canvi de la realitat econòmica i social del país. Concretament a Guinea-Conakry.
 
Us recordem que a l'estand de Creamón es recolliran durant tota la festa les aportacions, ja siguin econòmiques o bé material escolar.
Les aportacions econòmiques aniran destinades a la reforma de l'Hospital Jean Paül II i a la construcció d'una fosa sèptica per a l´escola de Cassa. Podeu fer-vos socis o bé col·laboradors de l'ONG CREAMON al mateix estand. Demaneu informació!
 
“Entre tu i jo no hi ha tanta diferència, ajudem a somriure”

10h Inici Festa
Taller de màscares realitzat per The ORATAM Company
Taller de maraques
Taller per pintar-te la cara
Taller de castells, realitzat per Capgrossos de Mataró
Taller de Via Publica, Policia Local de Mataró
Bombers de Mataró. Vols ser bomber per una estoneta???? Vine! Puja al cotxe!
Vols que el teu dibuix arribi a Guinea Conakry???? Vine! Dibuixa! I després de la festa, farem arribar tots el dibuixos que s'hagin fet a l'escola de Cassa.
Ball Cheerleaders
Ball típic Guineà – Cançons Guineanes
Sardanes
 
11h – 13h
Mag Màgic i Tània
Pallassos i pallasses
 
13 h – 13.20h
Ballada de Gegants
Geganta Lourdes, Gegant Roy, Ciscu
 
13.30h – 14h
Batucada a càrrec de la Companyia ORATAM

Below Content Viewlet

Document Actions