Notícies

Navigation Bar

Marco Mezquida presenta ‘Tornado’ al Jazz en la Nit

Divendres 12 de juliol, a les 22 hores, als jardins de Can Figueres arriba la segona actuació del festival

Above Content Body

Content Core

Marco Mezquida presenta en format trio Tornado, el seu darrer treball, on alterna visceralitat i potència, introspecció i intimitat. El prestigiós pianista, brillant improvisador i fèrtil compositor menorquí resident a Barcelona ha concebut el seu nou disc, ‘Tornado’, amb el japonès Massa Kamaguchi (contrabaix) i el català Ramon Prats (bateria), dos vells i benvolguts amics amb els quals comparteix una llarga història de música, connexió i vivències a la carretera.

‘Tornado’ és la paraula que encaixa a la perfecció amb l’energia que aquests tres artistes desprenen, tant quan interpreten paisatges suaus i delicats com durant les seves volcàniques expressions creatives. El millor és assistir a gaudir-ho en directe. El resultat és un treball amb molts registres, una música de contrastos creada a partir de tres personalitats musicals fortes i expressives, i al mateix temps molt diferents.

Mezquida ja ha visitat Jazz en la Nit en altres ocasions presentant "Els Somnis de Ravel" el 2019, i amb Chicuelo el 2017 i el 2021, amb "Conexión" i "No Hay Dos Sin Tres”.

 

 

Horaris i entrades

Les portes del Jazz en la Nit s’obren a les 20.30 h, i el concert arrenca a les 22 hores. En el recinte trobareu servei de restauració. A partir de les 21.15 h hi ha servei de monitoratge a la planta baixa de la Biblioteca Jaume Perich per als infants que assisteixen a l’esdeveniment amb la família.

Preus d’entrada:  

1 € -   Menors 18 anys

15 € - Majors de 18 anys 

13 € - A partir de 65 anys

La venda d’entrades es fa a través d’aquest ENLLAÇ de manera anticipada i a taquilla el mateix dia del concert amb datàfon (no en metàl·lic).

Caldrà acreditar l’edat i l’entrada abans d’entrar al concert.

No serà permesa l’entrada de menjar i begudes dins el recinte.

 

Propers concerts

El tercer concert del festival serà divendres 19 de juliol amb l’actuació del grup Bratia mentre que el 26 de juliol la formació The Gramophone Allstars Big Band tancarà el 28è Jazz en la Nit.

 

Below Content Viewlet

Document Actions