Notícies

Navigation Bar

L'oficina del Síndic de Greuges visita Premià de Dalt el proper 29 d'octubre

Atendrà la ciutadania a la Casa de Cultura Can Figueres, amb cita prèvia

Above Content Body

Content Core

El Síndic, defensor de les personesDimecres 29 d'octubre l'equip del Síndic de Greuges de Catalunya serà a Premià de Dalt, concretament a l'auditori Salvador Albert de la Casa de Cultura Can Figueres (Riera de Sant Pere, 88 1r pis).

L'equip del Síndic atendrà les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra una actuació de l'Administració pública i també contra les empreses que presten serveis d'interès general (llum, aigua, gas...).

Prèviament, cal concertar l'entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic

El Síndic té la funció d'atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l'actuació o la manca d'actuació de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l'Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, les diputacions o els consells comarcals. Per tant, actua com a supervisor i col·laborador de l'Administració catalana, amb l'objectiu d'ajudar a millorar-ne el funcionament. Elegit pel vot majoritari del Parlament de Catalunya, el Síndic és políticament independent. No depèn de cap govern i actua amb objectivitat, llibertat de criteri i independència.

Més informació en elsegüent enllaç.

El Síndic a Premià de Dalt (29/10/2014)

El Síndic a Premià de Dalt (29/10/2014)

Fitxer: Mostra_Premia_de_dalt_291014_sencer.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 406,96 kB

Below Content Viewlet

Document Actions