Notícies

Navigation Bar

Lluís Coloma Trio & Joerg Hegemann protagonitzen el segon concert del Jazz en la Nit

Divendres 10 de juliol a les 22.00 h als jardins de Can Figueres

Above Content Body

Content Core

lluís coloma trio20 anys jazz en la nitUn concert especial que aquest any ens porta dos exponents europeus de primer nivell. El català  Lluís Coloma i l'alemany Joerg Hegemann que juntament amb el trio de l'amfitrió ens faran passar una vetllada inoblidable.

Lluís Coloma és expert en fer de cada actuació una experiència única i inoblidable. Com a gran especialista en la tècnica del boogie woogie que és, el català té una mà esquerra virtuosa i un do especial per a la improvisació melòdica amb la mà dreta que li permet sostenir llargs concerts sense que l'energia no disminueixi en cap moment. Actualment és un dels màxims exponents del blues i el boogie woogie a Europa. Lluís Coloma actuarà acompanyat dels seus incondicionals Marc Ruíz a la bateria i Manolo German al contrabaix.

A la vegada, Joerg Hegemann, fa més de 21 anys que toca arreu del món tocant el Boogie Woogie d'una manera molt autèntica, Joerg és reconegut pel seu estil melòdic i ple d'energia i en totes les actuacions es guanya el públic amb la seva música. Els uns i els altres de ben segur ens faran moure el cos alhora que ens transportaran a la meitat del segle XX, just abans del naixement del rock & roll.

PREUS
CONCERTS: 12€
ANTICIPADA: 9€

VENDA
Al Servei de Cultura, i Atrapalo.com
Descomptes especials per a socis del TR3SC i de la Biblioteca Jaume Perich i Escala

Venda a taquilla:
1 hora i mitja abans de cada concert

ALTRES SERVEIS

  • Servei de Bar
  • Servei de ludoteca per a infants
  • Museu de Premià de Dalt obert durant tot el festival amb l'exposició "Antoni Viladomat (1678-1755). Art i tècnica".


MÉS INFORMACIÓ:
Servei de Cultura
Plaça de la Fàbrica, 1
08338 Premià de Dalt
Telèfon 93 693 15 15

Below Content Viewlet

Document Actions