Notícies

Navigation Bar

L'èxit de l'Arrela't, portada del número 158 de la revista municipal

"La Pinassa" del mes de maig dedica una part important del seu contingut a les inversions en benestar que farà l'Ajuntament després de liquidar el pressupost de l'any passat.

Above Content Body

Content Core

1,2 milions d'euros addicionals al Pressupost 2021 és la quantitat del romanent que el Govern destinarà als àmbits de millora de l'entorn verd i urbà; escola pública de qualitat; salut i envelliment actiu i trasformació digital. Aquests diners s'habiliten una vagada s'ha fet el tancament del Pressupost Municpal 2020 i suposaran inversions importants en aquestes àrees esmentades per tal de consolidar l'apostar pel benestar de la població de Premià de Dalt.

Els nous ajuts per a fomentar l'ocupabilitat i també l'emprenedoria que oscil·len entre els 1.000 i els 2.000 € són també noticia a "La Pinassa", la qual informa, entre d'altres, del programa d'activitats que ha preparat Igualtat durant tot el mes de maig per a commemorar el dia 28 el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones, amb tallers diversos la majoria d'ells online.

A pàgines centrals, s'expliquen les finances municipals de forma gràfica, destacant les dues fases del Pla municipal de Rescat Covid-19 així com descrivint fil per randa on es destinarà el romanent de tresoreria.

Quant a Cultura, el fotògraf local Carlos Sánchez participa amb un article sobre la fotografia i la pintura; també hi ha un recull d'imatges que il·lustren l'èxit de l'Arrela't a Sant Jordi; i la col·laboració periòdica de la Biblioteca Jaume Perich i Escala amb les seves recomanacions, i l'artística, que en aquest número la protagonitza el guanyador del 44è Premi de poesia Marià Manent, Pere Suau Palau, amb el poemari ""Cignes tenebrosos".

Un recull dimatges d'Instagram, la veu dels grups municipals que conformen el Ple i l'entrevista a un veí de La Floresta que ha apostat per l'energia verda acaben de conformar les 16 pàgines del butlletí municipal de maig.


 

Cliqueu a la portada per a descarregar-vos l'exemplar en PDF.

Below Content Viewlet

Document Actions