Notícies

Navigation Bar

L'inflable 'Reciclar saltant!' serà diumenge 10 de març a Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Inflable recicla saltant

Diumenge 10 de març desembarca a Premià de Dalt l'inflable gegant 'Reciclar saltant!' per fomentar, de forma lúdica i divertida, el reciclatge i la recollida selectiva entre els infants.

La proposta lúdica, dissenyada per l’Agència de Residus de Catalunya, és ben senzilla: l’inflable reprodueix els cinc contenidors de recollida selectiva i la deixalleria i els infants, mentre juguen saltant, han de posar els residus, dibuixats damunt d’un coixí inflable, al contenidor corresponent.

L'inflable estarà instal·lat d’11 a 14 hores, a la plaça Jordi Pujol, al costat de l’espai per a gossos de can Verboom on de forma simultània se celebra la 1a Trobada Canina a Premià de Dalt, amb classe d’obediència bàsica a càrrec d’un instructor d’ensinistrament.

A través d’aquesta activitat, la Regidoria de Medi Ambient, en col·laboració amb les de Cultura, Ensenyament i Participació Ciutadana, vol reforçar la participació dels ciutadans en la recollida selectiva de residus domèstics, incidint directament en els més joves i indirectament també en els adults, a partir de la diversió. Donar a conèixer als infants com es realitza la separació en origen dels residus i conscienciar i promoure la reducció dels residus que produïm, són altres dels objectius.

Reciclar saltant

Reciclar saltant

Fitxer: reciclar_saltant_inflablegegant.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 244,88 kB

Below Content Viewlet

Document Actions