Notícies

Navigation Bar

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, i el periodista radiofònic Justo Molinero protagonitzen un debat sobre Catalunya, "Junts o separats?", dijous 7 de juliol

El debat l'organitza "Premià de Dalt decideix!"

Above Content Body

Content Core

Quin és el futur que ambicionen els catalans, tots els catalans? Per què quan es parla de construir un país plenament sobirà les veus i els accents són gairebé sempre uniformes? Què en pensen els catalans que colze a colze amb la gent que ja vivia al territori han construït la Catalunya actual, la Catalunya real?

Per a respondre totes aquestes qüestions i per parlar del present i del futur de Catalunya, Premià de Dalt decideix! ha convidat el president Jordi Pujol i l´empresari de la comunicació Justo Molinero, tots dos amb arrels a Premià de Dalt, per debatre sobre dependències i independències; sobre entrebancs i dificultats; i de com podem construir plegats un país cohesionat i pròsper. Lluís Cabrera, fundador del Taller de Músics i autor de “Catalunya serà impura o no serà” moderarà la sessió.

El debat té lloc a l'Espai Santa Anna (camí del Mig/via Primilia) el dijous 7 de juliol, a les 8 del vespre i és obert a tothom.

Below Content Viewlet

Document Actions