Notícies

Navigation Bar

L'Escola Santa Anna de Premià de Dalt tindrà una sala polivalent

L'obra es farà a través del Pla de Barris, dins del Pressupost de l'any vinent

Above Content Body

Content Core

Façana escolaL’Ajuntament dedicarà prop de 300.000€ a aquesta actuació, dins de les inversions previstes pel Pla de Barris Santa Maria – Santa Anna – Tió que desenvolupen, de forma conjunta, els consistoris de Premià de Dalt i Premià de Mar, amb una inversió a la zona de 9 MM€. La regidora d’Ensenyament, M. José Marín, així ho va explicar en el decurs del Consell Escolar celebrat el passat 21 d’octubre.

Un cop aprovat el Pressupost per l’Exercici 2015, previsiblement abans del 31 de desembre d’aquest any, es farà el projecte de l’obra i s’iniciarà l’actuació, amb la que es dóna resposta a una llarga reivindicació del centre i de les famílies.

L’equip de govern municipal crearà una Comissió formada per mares i pares, escola i Ajuntament per acordar com ha de ser aquest nou equipament a l’Escola Santa Anna per treure-li el màxim rendiment. En aquest sentit, l’alcalde, Josep Triadó, explica que “volem que sigui un nou espai d’ús compartit. Òbviament, d’ús prioritari per a l’escola però que també serveixi per al barri Santa Anna - Tió com un espai alternatiu on acollir activitats diverses”.

Rehabilitació dels lavabos de l’Escola Santa Anna A banda de la construcció d’una sala polivalent, ja s’ha posat en marxa el procés d’adjudicació d eles obres de rehabilitació dels 4 WC de l’escola. Amb una estimació pressupostària sobre els 50.000€, l’Ajuntament manté converses amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya perquè faci alguna aportació econòmica al respecte.

Below Content Viewlet

Document Actions