Notícies

Navigation Bar

L'Escola Municipal de Música endega un cicle de concerts pedagògics

Above Content Body

Content Core

Concert a l'Escola Santa Anna    Concert a l'Escola Santa Anna
En el marc del  projecte "Premià de Dalt Municipi Educador", l'Escola Municipal de Música fa uns concerts pedagògics a les escoles públiques de primària del poble, Marià Manent i Santa Anna, dirigits als  alumnes de P-4 i P-5; i 1r i 2n.

En aquest cas són els professors de l'escola qui fan aquestes sessions, desplaçant-se als centres educatius per apropar la música a les aules. Els concerts tant pretenen donar a conèixer els instruments que s'ensenyen a l'escola de música (el violí, la flauta travessera, el piano, el violoncel i la percussió), com enriquir els coneixements musicals de l'alumnat, alhora que tenir una experiència més propera de les diferents activitats que es proposen des de l'Escola Municipal de Música i fer gaudir escoltant música en directe. Aquest projecte sorgeix de la regidoria d'Ensenyament i amb la col·laboració de les escoles de primària del poble, que han rebut la iniciativa amb molta il·lusió.

L'Escola de Música seguirà fent projectes similars, apropant  la música als més petits, desplaçant-se a les Escoles Bressols i oferint concerts als casals de la gent gran.

Below Content Viewlet

Document Actions