Notícies

Navigation Bar

Les seccions de Sant Jaume “Recuperem el Teatre” i “Espai de Cinema” presenten un nou cicle cultural, “Cinema en català”

Above Content Body

Content Core

Després de fer realitat la instal·lació de butaques la secció “Recuperem el Teatre” es fixa ara com a objectiu aconseguir la climatització de la sala on, periòdicament, es passaran pel·lícules després de signar un conveni de col•laboració amb NPA Nous Projectes Audiovisuals, una empresa de producció, especialment de llargmetratges cinematogràfics, siguin de ficció o documentals. NPA també és una empresa d´exhibició cinematogràfica i l´acord amb la SC Sant Jaume té per objectiu crear una xarxa de sales de cinema fidelitzades, en les quals poder passar pel·lícules per al gran públic durant tot l´any.

Logotip nova secció de la SC Sant Jaume, "Recuperem el Teatre de Sant Jaume" L´estrena del nou cicle “Cinema en Català” arriba dissabte 1 de maig amb el passi de la pel·lícula “Xtrems”, dirigida per Joan Riedweg i Abel Folk, i la presentació es farà al teatre de Sant Jaume, a les 21.30h, a càrrec d´un dels protagonistes del film. L´endemà, dia 2 de maig, a les 18 hores, serà el torn dels més menuts amb el passi de la pel·lícula “Wallace and Gromit. La maledicció de les verdures”.

A través d´aquest conveni, “Espai de Cinema” i “Recuperem el Teatre” també faran possible l´estrena i la divulgació de les pel•lícules catalanes que no arriben a les sales de cinema, no per manca d´interès, sinó per impossibilitat de trobar sales on es puguin exhibir, i una programació de cinema infantil.

Below Content Viewlet

Document Actions