Notícies

Navigation Bar

Les llistes del cens electoral per a les eleccions generals del 20D es podran consultar del 2 al 9 de novembre

La inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les eleccions generals del dia 20 de desembre, per la qual cosa és recomanable que es faci la consulta

Above Content Body

Content Core

consulta llistes electoralsLes llistes del cens electoral que ha de regir en les properes eleccions generals a Corts, que se celebraran el diumenge dia 20 de desembre, estaran a disposició de les persones interessades a l'Oficina d'Atenció Ciutadana d'aquest Ajuntament (planta baixa del Consistori), des del dia 2 i fins al dia 9 de novembre propers.

D'acord amb l'article 39.2 de la Llei orgànica del règim electoral general vigent, l'Ajuntament posa a disposició de les persones interessades un servei de consulta sobre la seva inclusió en el cens, però no és permesa la realització de consultes generals de les llistes del cens.

Les reclamacions per errors o per exclusió indeguda del cens es poden presentar en el mateix Ajuntament. Cal aportar el DNI, el passaport o el permís de conduir, i s'ha d'utilitzar un imprès normalitzat que es facilitarà gratuïtament.

La inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les eleccions generals del dia 20 de desembre, per la qual cosa és recomanable que es faci la consulta. S'aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s'hagin empadronat a Premià de Dalt, o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró, durant aquest any 2015.

Període de consulta: del 2 al 9 de novembre de 2015

Horari: De dilluns a divendres de 8 a 14 hores i els dilluns i dimecres de 2/4 de 5 a 2/4 de 7 de la tarda

Anunci "Consulta de les llistes electorals"

Anunci \"Consulta de les llistes electorals\"

Fitxer: ANUNCI_CONSULTA_DE_LES_LLISTES_ELECTORALS_20122015_GENERALS.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 343,45 kB

Below Content Viewlet

Document Actions