Notícies

Navigation Bar

Les herbes de Can Riera ens conviden al ‘Benvinguts a Pagès 2018’

La família Riera és una família de Premià de Dalt viverista des de 1970 i especialitzada en el cultiu de planta aromàtica, medicinal, culinària i flors comestibles, tot de cultiu ecològic certificat.

Above Content Body

Content Core

El cap de setmana de 9 i 10 de juny teniu l’oportunitat de conèixer de primera mà l’origen del que mengem, tastar els productes cultivats, criats i pescats a casa nostra, degustar la cuina del territori als restaurants i dormir en els allotjaments participants.

A Premià de Dalt hi participa 'Les herbes de Can Riera', amb en Jaume i la Judit al capdavant, dissabte i diumenge de 10h a 14h i de 16h a 19h, amb herbes aromàtiques, medicinals, culinàries i flors comestibles.

A la resta de la comarca del Maresme, hi ha tres activitats més:

  • De l'hort a la taula, dinar a pagès!
  • Visita una formatgeria
  • FEMS DE RUC. L'excel·lència d'un adob natural (ramaderia extensiva)

'Benvinguts a pagès 2018' ens permet conèixer d'a prop els següents productes i activitats: Arròs i altres cereals, aviram i ous, begudes (vi, cava i altres), carn i embotits, formatges i làctics, fruita fresca, fruits secs, herbes aromàtiques, mel i altres productes dolços, llegums, oli i olives, peix, marisc i derivats, verdures, hortalisses i bolets… A part de proposar-nos restaurants, allotjaments i activitats.

LES HERBES DE CAN RIERA

Riereta, 1
08338 Premià de Dalt

Família viverista des de 1970 especialitzada en el cultiu de planta aromàtica, medicinal, culinària i flors comestibles, tot de cultiu ecològic certificat. A les nostres instal·lacions, podreu veure el procés de producció de les plantes, des de la planta mare fins al producte acabat de supermercat.  Gaudireu amb nosaltres de les olors i coneixements de les nostres plantes, d'un tast de diferents elaboracions amb els nostres productes i d'un taller per als més petits.

Horaris obertura visites

Dissabte i diumenge de 10h a 14h i de 16h a 19h
Per norma general, els torns de visita començaran a les hores en punt.

Com arribar-hi

Sortint del peatge de l'autopista, hi ha una rotonda. Agafeu la sortida direcció Premià de Dalt, seguiu la carretera d'Enllaç fins a la següent rotonda (just al costat de La Poma Bike Park), agafeu la 3a sortida direcció Camp de Futbol de Premià de Dalt. Passat el camp de futbol, a l'stop gireu cap a l'esquerra direcció Riereta avall i seguiu fins al núm 1, que és l'última finca a mà dreta abans de passar el túnel.


Indicacions

Contacte

Email: info@lesherbesdecanriera.com Telèfon: 663076176

 

    


  

 

Below Content Viewlet

Document Actions