Notícies

Navigation Bar

Divendres 15 de setembre arriba l'Ulisses Fest 2023!

Hi actuaran artistes com ara Stay Homas, Els Amics de les Arts, Julieta, Triquell i talents emergents

Above Content Body

Content Core

Ulisses Fest tindrà lloc el 15 i 16 de setembre de 2023 a Premià de Dalt. Les persones interessades ja poden comprar la seva entrada o abonament al web. L’esdeveniment inclou actuacions musicals en directe, mostres gastronòmiques i l’Ulisses Market. L’emplaçament és el parc de Can Verboom, a tocar de la zona esportiva municipal, amb àmplies zones d’aparcament per a vehicles.

El cartell del festival portarà a la població els concerts de quatre referents del panorama musical català: Stay Homas, Els Amics de les Arts, Julieta i Triquell. El festival, però, ofereix altres propostes com ara jocs infantils o el taller “Què cal fer per ser científic o científica?” a càrrec de Dani Jiménez, i actuacions de joves talents com Sergi Carbonell, DJ Carles Giribet i DJ Neus...

Horaris d'obertura Divendres 15 de setembre de 19 a 01.30 h i dissabte dia 16 de setembre, d'11 a 15 hores i de 19 a 01.30 hores.

Plat d’Ulisses El nom del festival deu el seu nom al “Plat d’Ulisses”, una peça recuperada l’any 1999 en una intervenció feta a la finca de Can Verboom. És un plat de terra sigillata africana que data entre la segona meitat del segle IV i la primera del segle V dC. Està decorat amb escenes de ‘L’Odissea’ i es creu que pertanyia a l’aixovar d’una vila romana propera. El plat està vinculat al viatge més mític de l'antiguitat, l'Odissea, i és l'eix vertebrador de l'esdeveniment que enguany arriba a la seva setena edició. Actualment el plat resideix al Museu de Premià de Dalt.

 

ENTRADES: cliqueu la imatge

Below Content Viewlet

Document Actions