Notícies

Navigation Bar

L'entitat local Dones del Maresme enceta una campanya d'ajuda humanitària amb Ucraïna

Es durà a terme la recollida i enviament d'ajuda humanitària al poble ucraïnès els dies 2, 3 i 4 de març a la tarda, a l'antic Ajuntament.

Above Content Body

Content Core

L'Associació Dones del Maresme ha decicit mobilitzar-se amb una campanya de recollida i enviament d'ajuda humanitària des de Premià de Dalt. Concretament, la recollida es farà a l'antic Ajuntament (plaça de la Vila, 1), els dies 2, 3 i 4 de març de 17 a 20 hores.

Què es necessita?

  • Medicaments i material sanitari
  • Alimentació de llarga durada
  • Sacs de dormir
  • Alimentació i roba per a nadons
  • Mantes i roba d'abric
  • Llanternes i piles

Concentració ciutadana per a condemnar l'atac militar injustificat a Ucraïna

Premià de Dalt se suma fermament a la crida de l’ACM de condemna a la violència davant l’atac militar injustificat del govern de Rússia contra la població civil ucraïnesa, que va començar aquest passat dijous 24 de febrer i que ja ha provocat diverses víctimes civils i militars. És per aquest motiu que convoca una concentració per manifestar-se en defensa de la pau i en suport al poble ucraïnès aquest dimarts 1 de març a les 19 h davant l'Ajuntament (plaça de la Fàbrica).

Des del municipi, condemnem tot tipus de violència i exigim la desescalada del conflicte, la desmilitarització de la zona i la represa d’un diàleg per a la construcció de la pau. Per això, exigim a la comunitat internacional i, en especial a la Unió Europea, que prenguin totes aquelles mesures que calguin per a cessar la violència en el territori ucraïnès. Apel·lem al diàleg i a la mediació per aconseguir una solució pacífica basada en la diplomàcia i el multilateralisme. Volem especialment expressar el nostre suport a la comunitat ucraïnesa resident als nostres pobles i ciutats de Catalunya.


 

Manifest ACM

 

Below Content Viewlet

Document Actions