Notícies

Navigation Bar

L'energia i el talent dels Aupa Quartet arriben a Premià de Dalt aquest dissabte nit

Una aposta musical sorprenent plena d'energia en un entorn formidable del nostre poble com és l'ermita de Sant Sebastià

Above Content Body

Content Core

Aupa Quartetlogotip Festival de Música del MaresmeDissabte 13 d'agost arriba a un esccenari molt especialde Premià de Dalt una de les actuacions més destacades del 39è Festival de Música del Maresme, que organitzen l'Ajuntament i el Consell Pro Música de Premià de Dalt, i que ha estat declarat d'interès comarcal pel Consell Comarcal del Maresme.

Es tracta del concert a càrrec de "Aupa Quartet", un quartet de corda centrat en la composició i interpretació de música moderna, donant sempre un protagonisme especial a la improvisació en les seves peces. Els diferents llocs de procedència, cultures i gustos musicals els fan inspirar en el Jazz, el Funk, el So Cubà o el Flamenc per desenvolupar un estil propi cada vegada més reconegut. La seva música té l'ambició de ser “aupa”, aquesta interjecció que aixequi l'energia del públic i li faci gaudir al costat dels músics.

Aupa QuartetAsier Suberbiola i Pere Nolasc (violins), Felipe Escalada (viola) i Martín Meléndez (violoncell) són músics versàtils que s'adapten a qualsevol gènere musical que se'ls proposi amb una barreja d'elegància i caràcter que comença a conèixer-se com estil aupa. Des dels seus primers assajos fins al dia d'avui han tocat a les sales més importants de Barcelona, la seva ciutat de residència: Jamboree, Apolo, Luz de Gas o Palau de la Música. Han actuat en gira a Itàlia i França i han visitat sovint Euskadi on van actuar al Jazzaldia, el Festival de Jazz de Sant Sebastián el 2012. Al gener de 2014 van ser guanyadors del primer concurs "Made in Shasta".

La seva trajectòria els ha portat a col·laborar en directe amb artistes com Antonio Rey, Farruquito, Antony & The Johnsons, India Martínez, Rafa Pons, Kiko Veneno, Lucas Masciano, Cece Giannotti, Carlos Torijano, Javier Galiana, Julian Sánchez i Raynald Colom. També han col·laborat en estudi amb Sara Baras, Guillem Roma, Sandra Carrasco, Chuchito Valdés, Jerry González i Javier Colina.

En resum, un concert fantàstic en un escenari immillorable, l'ermita de Sant Sebastià al cementiri municipal, que de ben segur sorprendrà, gratament, el públic assistent.

El proper concert, que tancarà el festival a Premià de Dalt, tindrà lloc el 10 de setembre, vigília de la Diada Nacional de Catalunya, al teatre de la Societat Cultural Sant Jaume, a les 6 de la tarda. Hi actuarà la Jove Orquesta de Cambra del Masnou (JOCEM), que interpretarà ls sorprenent "Simfonia de les joguines", un autèntic espectacle adreçat al públic familiar.

Venda d’entrades:

A taquilla 12 € i www.atrapalo.com 10 €
Menors de 25: 9 €

"Billy Jean" de Michael Jackson, a càrrec d'Aupa Quartet

Tríptic del Festival

Tríptic del Festival

Fitxer: triptic_Festival_de_Musica_del_Maresme__16_compleet.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 8,82 MB

Below Content Viewlet

Document Actions