Notícies

Navigation Bar

L'energia dels Mambo Jambo amb el seu "Arkestra" desembarca al Jazz en la Nit

Es tracta de la forma de celebrar els seus 10 anys damunt els escenaris amb una proposta tan insòlita com ambiciosa. Prepareu-vos aquest divendres 16 de juliol!

Above Content Body

Content Core

La primavera de 2009 els components dels Mambo Jambo van iniciar els primer contactes per a tocar junts. Aquests quatre musics amb diferents bagatges es van endinsar de ple al terreny del rock & roll instrumental fins a crear el que ells mateixos van batejar com a “So Jambofònic”, una mena de recepta musical on es combinen el rythm & blues, el surf i el swing. Des d’un bon principi era obvi que allí hi havia “alguna cosa”, que havia encès la metxa d’una bomba que esclataria quan pugessin a l’escenari. Finalment va passar: quan es va presentar el projecte, l’energia i la comunió entre grup i públic es va desfermar. D’aquest episodi fa ara 10 anys.

Per celebrar aquest desè aniversari, els Mambo Jambo es miren al mirall, revisen els diaris de bitàcola i decideixen explorar el seu propi material. Sota aquesta nova mirada han triat un repertori ideal d’entre les seves composicions, amb què la banda es sent plenament identificada per a reinterpretar-lo, de formasorprenent, amb el reforç de dotze musics. Així doncs, al quartet habitual s’hi afegeixen cinc saxos, una secció de sis metalls i una guitarra addicional. Un arsenal sònic com aquest només pot desencadenar una hecatombe Jambofonica!

La premissa a l’hora d’afrontar aquest repte es que els Mambo Jambo no perdin ni una mica de la energia concentrada a la que tenen acostumat el públic. Tot el contrari: els arranjaments potencien les composicions originals per a oferir un show d’impacte.

Dani Nel·lo, Ivan Kovacevic, Dani Baraldés i Anton Jarl celebren així els 10 anys dels Mambo Jambo damunt els escenaris amb una proposta insòlita i ambiciosa. Teniu doncs una cita inel·ludible divendres 16 de juliol a les 22.0 hores als jardins de can Figueres per a commemroar amb els Mambo Jambo i l'espectacle Arkestra els 25 primers anys del JAzz en la Nit.

A les 20.30 hores s'obren les portes del recinte on també hi ha servei se restauració a càrrec de l'establimetn local "Carns Laura". recordeu que les entrades les heu de comprar online, a través del web de Codetickets

 

Below Content Viewlet

Document Actions