Notícies

Navigation Bar

L'atenció primària de l'Àrea Metropolitana Nord estrena un bloc sobre salut sexual i reproductiva

Els ASSIR de l'ICS al Maresme, Vallès Oriental, Vallès Occidental i el Barcelonès Nord obren un espai d'informació i educació sanitària adreçat a la ciutadania

Above Content Body

Content Core

Recurs gràfic salut sexual i reproducciólogotip ICSEls serveis d'atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) de l'Institut Català de la Salut a l'Àrea Metropolitana Nord estrenen un bloc per donar informació a la ciutadania sobre les activitats que realitzen i els serveis que ofereixen. El nou bloc dels ASSIR de la Metropolitana Nord vol contribuir a millorar la salut sexual i reproductiva de la població, a través de consells sanitaris.

L'ASSIR és un servei multidisciplinari que ofereix serveis assistencials i educatius relacionats amb el control i el seguiment de l´embaràs, l'educació maternal, l´atenció al postpart, la planificació i l'orientació familiar, l'atenció ginecològica, l'atenció psicològica relacionada amb la salut sexual i l'educació sexual dels joves.

La Gerència Territorial Metropolitana Nord gestiona els centres de l'ICS de les comarques del Vallès Oriental, el Vallès Occidental i el Maresme, a més del Barcelonès Nord (Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs). En aquesta zona, l'ICS compta amb sis ASSIR: Badalona, Cerdanyola del Vallès-Sabadell, Granollers, Mataró, Mollet del Vallès i Santa Coloma de Gramenet.

A més de notícies d'actualitat, al bloc es pot trobar informació de contacte, temes d'interès, lectures recomanades i un apartat de preguntes freqüents.

Below Content Viewlet

Document Actions