Notícies

Navigation Bar

L'Associació de la Gent Gran de Premià de Dalt participa del programa d'envelliment actiu, "Tens molt per veure"

Above Content Body

Content Core

El projecte consisteix en un intercanvi entre casals de gent gran, de titularitat municipal, de la província de Barcelona impulsat per l'Àrea de Benestar Social i l'Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona. Concretamnet, hi participen 25 casals, un dels quals és l'Associació de la Gent Gran de Premià de Dalt, que dijous 24 d'abril visitava Sant Fruitós de Bages. A la delegació dels acompanyava el regidor de Gent Gran, Marc Tintoré, i l'assistent social, Conxita Bosch.

L'activitat s'estructura en l'intercanvi entre dos casals municipals, amb dues trobades, una a cada municipi, on un dels casals fa d'amfitrió i permet compartir experiències i apropar-se a d'altres casals i municipis, així com l'oportunitat de conèixer persones.

"Tens molt per veure" també possibilita mostrar i compartir el municipi, el casal i les seves activitats lúdiques, culturals i un primer pas per a la creació d'una xarxa de relació i intercanvi de coneixement entre diferents casals de gent gran.

Deprés de la visita de l'Associació de la Gent Gran de Premià de Dalt a Sant Fruitós de Bages, a la tardor aquest casal visitarà Premià de Dalt, en una data encara a concretar.

Below Content Viewlet

Document Actions