Notícies

Navigation Bar

L'Associació d'Artistes de Premià de Dalt celebra el seu 10è aniversari inaugurant una exposició el diumenge 8 de novembre

Above Content Body

Content Core

L'Associació d'Artistes de Premià de Dalt enguany fa 10 anys i ha decidit celebrar aquest aniversari tan especial amb dues exposicions col·lectives. Així, diumenge 8 de novembre, l'Espai Arts i Lletres de la SC Sant Jaume serà l'escenari d'una nova mostra dels artites locals. La inaugiració serà a les 12 del migdia, i es preveu l'assistència de l'alcalde, Joan Baliarda, i del regidor de Cultura, Sebastià Pujol, entre d'altres. L'exposició romandrà oberta fins al proper 29 de novembre. Els horaris de visita són els següents: divendres i dissabte de 18 a 20 hores; i el diumenge, de 12 a 14 hores.

L'altra exposició programada per l'entitat és de de caràcter fotogràfic i tindrà lloc al Museu de Premià de Dalt sota el títol "Percepció de la imatge". La mostra estarà oberta fins al 17 de gener de 2010 -en els horaris habituals del Museu- i hi exposen fotografies els següents artistes: Jaume Vila, Montse Assens, Ferran Planell, Joan Pasqual, Manel Avellana, Cíntia Chavarria, Lucia Luna, Josep Cases, Quim Fornés, Deyanira i Joan Calsapeu.

Cartell commemoratiu del 10è aniversari de l'entitat

Llegiu-ne tots els detalls en el cartell commemoratiu.

Fitxer: 10eaniversari_associacio_artistes.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 905,03 kB

Below Content Viewlet

Document Actions