Notícies

Navigation Bar

L'artista local Anna Albert participa a la Setmana d'Artesania de Catalunya, concretament a "The CraftRoom"

L'esdeveniment té lloc  del 29 de novembre a l'1 de desembre

Above Content Body

Content Core

Anna Albert sal saló d'artesaniaLa Setmana d’Artesania de Catalunya, promoguda pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, fomenta la interacció de l’artesania amb altres sectors productius així com escoles, associacions, museus, galeries i entitats. Es tracta d’incentivar la presència i el coneixement de l’artesania catalana i la comercialització dels seus productes, entre els quals hi ha els de la nostra veïna Anna Albert que enguany celebra 15 anys d'Art en Seda. Concretament, l'Anna -mitjançant Art en Seda- presenta la nova col·lecció de fulards, ventalls i bosses exclussives, per tant, pot resultar una visita interessant per a les persones que es decanten per compres de Nadal fetes amb temps i valorant les coses fetes a mà i a casa nostra. 

The CraftRoom
Com a cloenda de les activitats que s’hauran anat desenvolupant en el marc de la Setmana d’Artesania de Catalunya, els dies 29, 30 de novembre i 1 de desembre tindrà lloc a l’edifici Disseny Hub Barcelona el Saló The CraftRoom. En aquesta nova edició, creix per convertir-se en el gran aparador de l’artesania catalana.

A més de potenciar un espai de venda directa de productes artesans de diferents sectors i oficis (complements de moda, joieria, articles per a la llar, objectes de regal, elements de decoració, etc.), un calendari de diferents activitats - tallers infantils, demostracions d'ofici, exposicions, mostra dels projectes de final de curs dels alumnes excel·lents de les escoles d'Arts i Disseny (Futur ExcelWlent), projecció d'audiovisuals sobre l'artesania catalana i Portugal com a País convidat (Venda directa i demostracions) -, també acull la Llotja de Negocis, on empreses artesanes mostren les aplicacions dels oficis artesans en els seus àmbits a professionals d’altres sectors creatius i productius i la presència de diferents entitats que presenten l'oferta vinculada a l’artesania (Escoles d’Arts i Disseny, Museus, Associacions i gremis sectorials i territorials, Administracions locals i comarcals, Proveïdors de matèries primeres i serveis, Mitjans de comunicació i Organismes de promoció empresarial).

En breu, un pas més per convertir The CraftRoom en una referència obligada de l’artesania catalana. L'Anna Albert estarà a l'estand S12.

 

    

Mostra un mapa més gran

 

Below Content Viewlet

Document Actions