Notícies

Navigation Bar

L'ampliació i millora de l´autobús C-14 ja és una realitat

Bus cada mitja hora, de dilluns a dissabte tot l'any, i els diumenges d'estiu

Above Content Body

Content Core

nou recorregutDes de dilluns 21 de juliol s’ha ampliat i millorat la línia d’autobús C-14 que connecta els diferents barris de Premià de Dalt amb la veïna població de Premià de Mar. Cada 30 minuts hi ha un servei d’autobús que trasllada els usuaris fins a l’estació de tren i que des d’allà puja per la carretera a Vilassar de Dalt, rotonda de les Flors, carretera d’Enllaç i fins al forn de nou. El primer tinent d’alcalde, Josep Triadó, els regidors de Transport i Seguretat Ciutadana, Antoni Urrea i Jordi Navarro, respectivament; i la regidora de SI, Montse Assens; acompanyats del gerent de l’empresa concessionària Sarbus, Miguel Ángel Salas; i de diversos tècnics municipals, han volgut fer un viatge junts per veure de primera mà els canvis i millores en el servei.

Autobús cada ½ hora, tots els dissabtes de l’any i els diumenges d’estiu
El primer viatge de la línia C-14 surt de la parada del forn de Premià de Dalt a les 06:10h del matí (dies feiners) mentre que ho fa a les 06:30h els dissabtes i diumenges. L’últim transport surt a les 21:10h entre setmana i a les 22:10h el cap de setmana. Hi ha 5 parades al terme municipal de Premià de Dalt, el forn, Fèlix Millet, Torras i Bages, Torrent Castells i Llessamins, a banda de la parada del barri Santa Maria - Santa Anna - Tió. S'ha suprimit les parades del camí del Mig (poliesportiu de Premià de Mar) i del carrer  Santiago Rusiñol i que se n'han creat dues de noves, a la carretera de Vilassar de Dalt amb la Gran Via en sentit muntanya i al barri Banyeres (a prop del camí del Mig) en sentit mar.

Viatges gratuïts per la gent gran, menors d’edat i persones discapacitades
Mitjançant un carnet personal i intransferible (Carnet Sènior i Carnet Jove) que es fa a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (plaça de la Fàbrica, 1), les persones a partir de 65 anys, les menors de 18 i les que pateixen discapacitat física, mental o sensorial superior al 33% tenen dret a viatjar gratis en aquest servei de bus interurbà. Únicament necessiten estar empadronades a Premià de Dalt, dur una fotocòpia del DNI i/o llibre de família i aportar una fotografia, o bé aquesta se’ls hi fa a les mateixes oficines municipals.

 

  viatge amb regidors (21/07/2014)

Consulteu en aquest document els nous horaris de la línia C-14 entre Premià de Dalt i Premià de Mar.

cartell amb nou recorregut i horaris

cartell amb nou recorregut i horaris

Fitxer: C14_POSTER_A3_CASAS_ultim.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 429,7 kB

Below Content Viewlet

Document Actions