Notícies

Navigation Bar

L'AMPA de l'Escola Santa Anna organitza una botifarrada solidària amb les víctimes del terratrèmol d'Haití

Above Content Body

Content Core

Solidaritat Haití L'Associació de Mares i Pares d'aquest centre escolar ha preparat una acció solidària el proper diumenge 21 de febrer per a recollir fons i lliurar-los als milers d'afectats pel terratrèmol d'Haití. Concretament, les organitzacions no governamentals (ONG) parlen de més de 200.000 morts, 193.000 ferits, 300.000 habitatges destruïts i 1.500.000 persones sense sostre.

L'activitat solidària escollida és una botifarrada popular que es farà a l'Escola Santa Anna, mitjançant la confecció d'un menú al preu de 6€ que consistirà en botifarra amb seques, patates xip, pa, vi, aigua i postres. Per animar la jornada, hi haurà música, espectacle de màgia i jocs infantils. El centre obrirà portes a les 11 del matí i a les 2 de la tarda tindrà lloc el dinar i un sorteig de regals entre els assistents.
Aquesta no és la primera vegada que l´AMPA de l'Escola Santa Anna se solidaritza amb els afectats per diferents catàstrofes. Així, l'entitat va recaptar 3.500€ pels afectats pel tsunami que va pati el 26 de desembre de 2004 el sud-est asiàtic.

terratrèmol Haití 1 Les persones interessades a participar en aquest projecte solidari han de fer un ingrés bancari abans del proper 18 de febrer a Caixa d'Estalvis Laietana o Cajamar o bé a través de l'Administració de Loteria número 1 de Premià de Dalt, situada al torrent Santa Anna. Les persones que ho desitgin també poden fer donatius, a banda dels menús. Els beneficis d'aquest acte solidari s'ingressaran als comptes bancaris de l'orfenat God's Littlest Angels (aquí(16)) i a les Germanes de la Caritat (aquí(17)).

L'Ajuntament de Premià de Dalt, a través de la regidoria de Solidaritat, així com diverses entitats i empreses locals col·laboren en aquesta iniciativa solidària amb les persones damnificades pel terratrèmol a Haití.

Descarregueu-vos AQUÍ el cartell de l'activitat

Below Content Viewlet

Document Actions