Notícies

Navigation Bar

L'AMPA de l'Escola Marià Manent i el Club de Petanca del barri del Remei reparteixen més d'1 milió d'euros en el sorteig de la Loteria de Nadal

Above Content Body

Content Core

2a foto CEIP Marià Manent Concretament, l'Associació de Mares i Pares de l'Escola Marià Manent ha repartit 750.000 euros, bàsicament entre familiars del alumnes, mestres del centre i veïns de Premià de Dalt. El cinquè premi ha estat el número 49271, comprat a l'Administració de Loteria número 1 de Premià de Dalt situada al torrent Santa Anna número 2 del barri Santa Anna Tió. L'Administració Buendia està de sort darrerament atès que fa pocs dies també repartia un important premi, 120.000 euros, del sorteig de l'Euromillón.

Cada dècim de 20 euros d'aquest número té com a premi 5.000 euros, venuts però en el cas de l'AMPA de Marià Manent en participacions de 2 euros, motiu pel qual el premi ha estat àmpliament repartit.

Una altra entitat de Premià de Dalt també ha repartit sort en el sorteig de Nadal. Concretament cal donar l'enhorabona al Club de Petanca del Barri del Remei que ha repartit 290.000€ en dècims del número 10.103, el número anterior al 3r premi que ha estat pel 10.104. Cada dècim té un premi de 1.060 euros. Curiosament, els dècims també van ser adquirits per la Petanca del Remei a l'Administració Buendia.

Aquest mateix premi també ha estat repartit a la població veïna de Vilassar de Mar a través de participacions elaborades per un supermercat de la zona del Barato.

Below Content Viewlet

Document Actions