Notícies

Navigation Bar

L'alcalde publica un Ban per a cobrir els llocs de treball que es crearan arran les obres finançades amb el Fons Estatal d'Inversió Local

Above Content Body

Content Core

Les persones interessades a treballar, especialment del sector de la construcció que s'han quedat sense feina, s'han d'inscriure al Servei Municipal d'Ocupació i Promoció Econòmica (SMOPE) situat a la plaça Mil·lenari, 1 de Premià de Dalt. El telèfon és el 93 752 36 60. La inscripció prèvia en aquest servei municipal serà imprescindible per a accedir a un dels aproximadament 150 llocs de treball que aquestes inversions en obra pública generaran.

Cal recordar que les inversions a realitzar sobrepassen els 1,7 MM d'euros repartits entre els vestidors del Camp Municipal d´Esports (421.5605,40€), soterrament i grapejat de les línies elèctriques del Barri Santa Anna-Tió (185.031,27€), la reordenació, soterrament de serveis i urbanització dels carrers del barri La Floresta (384.509,26€), ordenació i urbanització de la carretera d'Enllaç (687.780,83€) i enllumenat d'un tram de la carretera dels Sis Pobles (53.534,16€).

El Fons Estatat d´Inversió Local té com a condicionants que les obres a fer s'han d'acabar abans del 31 de desembre de 2009. L'objectiu del Fons és impulsar obra pública per a fomentar l'ocupació, especialment en el sector de la construcció el qual pateix de forma especial l'actual situació de crisi econòmica. Per això bona part de les actuacions seran en carrers i actuacions urbanes, a banda de la inversió en esports a través dels vestidors del camp de futbol, i han de ser totes pràcticament simultànies.

L'alcalde, Joan Baliarda, es mostra satisfet pel Fons d'Inversió Local atorgat pel govern de l'Estat espanyol tot i que lamenta que “això suposa un ajornament en la discussió del finançament local fins l'any 2011”, i afegeix, “els alcaldes i les dues associacions municipalistes denunciem una i altra vegada el mal finançament que patim tots els ajuntaments i malgrat aquest fons especial ni molt menys renunciem a continuar reivindicant el que creiem imprescindible: un millor finançament local”.

Ban Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL)

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: ban_fons_estatal_inversio_publica.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 101,41 kB

Below Content Viewlet

Document Actions