Notícies

Navigation Bar

L'alcalde, Joan Baliarda, publica un Ban per a demanar precaució i responsabilitat durant la celebració de la Nit de Reis

Above Content Body

Content Core


Enguany, s’ha dissenyat un nou model de Festa que ha estat consensuat per una comissió amb àmplia representació de les entitats locals i els mateixos joves que participen en aquesta nit per tal de reconduir el que mai hagués hagut deixar de ser una tradició en que les bromes que s’hi feien comptaven amb un ampli grau de tolerància.

S'acotarà la zona i horari  d'actuació del jovent el qual anirà degudament identificat amb un braçalet, evitant així possibles intrusions de joves que poguessin sumar-se a la festa amb altra intencionalitat que la pròpia d'aquesta diada. La festa començara a la Societat Cultural Sant Jaume amb un pica pica i acabarà amb una xocolatada per a tots els participants. Tant a l’ inici com en acabar, hi haurà una repicada de campanes.

Així mateix, des del Ban d'Alcaldia es fa una crida a tot el jovent que hi participi a que tingui cura i que les actuacions que realitzi no passin de simpàtiques bromes i que en tot moment s’evitin actuacions que puguin ser aprofitades per justificar actes de caire vandàlic.

Nit de Reis

Nit de Reis

Fitxer: ban_nit_de_reis.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 243,06 kB

Below Content Viewlet

Document Actions