Notícies

Navigation Bar

L'alcalde de Premià de Dalt rep una reproducció del cupó de l'ONCE dedicat a la localitat

Above Content Body

Content Core

lliurament cupó once 11 de març El proper dijous 11 de març, el cupó de l´ONCE està dedicat a Premià de Dalt. La directora de l´agència de l´ONCE al Masnou, agència administrativa a la qual pertany la localitat, Mª Soledad Bilbao, lliurava, el 24 de febrer, a l´alcalde de la localitat, Joan Baliarda, una reproducció de l´esmentat cupó, que té com a motiu una imatge del nucli antic de Premià de Dalt amb el característic campanar de la Parròquia de Sant Pere al darrere. Per la seva part, l'alcalde ha lliurat a la directora de l'agència de l'ONCE de la zona una reproducció de l'escut de Premià de Dalt.

Els cupons de l´ONCE es comercialitzen pels més de 22.000 agents venedors de l'ONCE. Com sempre, gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot escollir el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l'ONCE fent clic aquí(18). El cupó diari de l'ONCE ofereix, per 1,5 euros, 50 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, tindran premi de 500 euros els números anterior i posterior al premiat; i premi de 200, 20 i sis euros a les quatre, tres i dues darreres xifres, respectivament, del cupó premiat. Així com reintegraments d´1,5 euros a la darrera i la primera xifra.

imatge del cupó Durant el dia de la venda, circularan per tot l'Estat espanyol 50 sèries amb 100.000 cupons cadascuna, la qual cosa suposa un total de 5 milions de cupons amb la imatge de la vila corresponent. Aquest fet contribuirà, de ben segur, a la difusió de Premià de Dalt alhora que un record per als veïns del municipi.

Below Content Viewlet

Document Actions