Notícies

Navigation Bar

L'alcalde de Premià de Dalt publica un BAN adreçat als nens i nenes del municipi

Autoritza, tot i l'estat d'alarma i el confinament obligat, que els visiti el Sr. Ratolí Pérez.

Above Content Body

Content Core

L'alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, ha fet arribar aquest divendres 3 d’abril un BAN informatiu al municipi, especialment adreçat als nens i nenes. En aquest, tot i l'estat d'alarma en què ens trobem, autoritza que el Sr. Ratolí Pérez vagi a casa dels nens i nenes a qui se’ls ha caigut una dent. Uns infants de Premià de Dalt que mantenen un comportament exemplar durant aquests dies de confinament.

L’escrit destaca que són molt valents quedant-se a casa aquests dies, i a més, amb molt bon comportament segons les informacions que s'han pogut recollir a través de mares, pares i la patrulla de la Policia Local que fa rondes per tot el poble per assegurar-se que tothom segueix el confinament per aturar el Coronavirus.

Com que es considera que la caiguda d'una dent és un esdeveniment important pels nens i nenes, es dona permís al Sr. Ratolí Pérez per a visitar a les nits les llars dels més petits. Això sí, se li demana que disposi dels elements necessaris de seguretat i precaució, com ara guants i mascaretes, així com que mantingui que ea renti les mans molt sovint.

Per tant, si esteu dormits però us desperteu, nenes i nens, no us espanteu si us trobeu el Ratolí rentant-se les mans a cada vostra.


 

Below Content Viewlet

Document Actions