Notícies

Navigation Bar

L'alcalde de Premià de Dalt es redueix el sou i destina íntegrament l'estalvi a les persones refugiades

Josep Triadó disminueix la dedicació i retribució econòmica al Consistori en haver estat nomenat Conseller Comarcal de Medi Ambient

Above Content Body

Content Core

Josep Triadó i Bergés, alcaldeL’alcalde es va comprometre públicament en el Ple de l’Ajuntament celebrat dilluns 14 de setembre a destinar íntegrament la seva part de sou que s’estalvia el Consistori a l’acolliment de persones refugiades, aproximadament, 6.500€/any. Tal i com explica el propi alcalde, “he parlat amb la regidora de Serveis Socials, Magda Julià, per acordar on aplicar aquest estalvi i hem considerat que el més adient era destinar-lo de forma íntegra als refugiats per aportar el nostre gra de sorra en pal·liar el drama que estan vivint milers i milers de famílies sirianes”.

A banda, l'Ajuntament ja va mostrar la setmana passada la seva voluntat d'esdevenir municipi acollidor de refugiats sirians. Respecte la seva reducció de dedicació, Josep Triadó, comenta que “és sobre el paper perquè estic 100% compromès amb el meu poble, Premià de Dalt”.

Aquesta decisió personal de l’alcalde de Premià de Dalt s’afegeix a l’aprovació de tots els grups municipals que van aprovar en el decurs del mateix ple una moció en suport a l’acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània, una moció consensuada des del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i les entitats municipalistes Associació Catalana de Municipis (ACM) i Federació de Municipis de Catalunya (FMC).

Aquí podeu consultar la moció en qüestió, presentada de forma conjunta per tots els grups polítics amb representació municipal, i explicada en el mateix ple per un representant de la plataforma aturem el genocidi al mar Mediterrani, "Stop Mare Nostrum".

moció de suport als refugits (aprovada pel ple 14/9/15)

moció de suport als refugits (aprovada pel ple 14/9/15)

Fitxer: Refugiats.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 248,39 kB

Below Content Viewlet

Document Actions