Notícies

Navigation Bar

L'alcalde de Cehegín, José Soria, regala el nou llibre "Miscelánea histórica de Cehegín" a l'Ajuntament de Premià de Dalt

Es tracta d'una obra del director de l'Arxiu Municipal de Cehegín, Francisco Jesús Hidalgo

Above Content Body

Content Core

Llibre "Miscelánea histórica de Cehegín", de Francisco Jesús HidalgoDe la Prehistòria al segle XXI, passant per milers d'anys i molts segles d'avatars. Francisco Jesús Hidalgo, director de l'arxiu municipal de la ciutat de Cehegín -amb la que Premià de Dalt està agermanada des de l'any 2011, com també amb Calasparra- ha escrit aquest llibre, Miscelánea Histórica de Cehegín, "amb l'objectiu d'apropar la història general d'aquest municipi murcià a la gent del carrer", segons ell mateix explica al número 100 de "El periódico de Cehegín".

Es tracta d'una mirada cap a la història local, un recorregut amè pels principals aspectes, els fets i els esdeveniments més destacats i els personatges que al llarg dels segles han construït una identitat comuna i una cultura local.

L'exemplar del llibre es dipositarà a la Biblioteca Jaume Perich i Escala, en el fons documental que hi ha dedicat al municipi germà de Cehegín.

Below Content Viewlet

Document Actions