Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament sorteja els 15 habitatges de promoció municipal, Riera Riereta II

Above Content Body

Content Core

Imatge Riera Riereta 2 Diumenge 8 de febrer de 2009 l'Espai Santa Anna va acollir el Sorteig Públic, davant Notari, de la cinquena Promoció Municipal d'Habitatge denominada Riera-Riereta II. En concret es van sortejar 15 habitatges pels quals prèviament s'havien admès 39 sol·licituds.

La 5a Promoció Municipal Riera Riereta II es troba davant de la 2a promoció, al costat de la zona esportiva de Premià de Dalt en el triangle format entre la carretera dels Sis Pobles, la Riera i Riereta. Es tracta de 15 habitatges –en règim de protecció oficial de venda-, 12 de 55m2 útils aproximats; 2 de 42m2 útils aproximats i 1 habitatge de 39m2 útils aproximats, tots ells amb plaça d'aparcament vinculada en soterrani.

Logo Pla 500 Aquesta actuació forma part del Pla 500, el Pla d'Habitatge Públic de l'Ajuntament de Premià de Dalt que executa a través de l'empresa municipal La Pinassa. Es tracta del Pla d'Habitatge Públic més ambiciós de tot el Maresme, amb la previsió de construir més de 500 habitatges de promoció municipal en un poble que no arriba als 10.000 habitants. El nombre d'habitatges de promoció previstos és el que ha donat el nom de Pla 500.

Premià de Dalt ja va ser en el seu dia pionera a tirar endavant habitatge d'aquestes característiques, amb la construcció de tres promocions, passeig de Can Balet, Riera Riereta i Can Werboom. I avui l'Ajuntament, a través de la Societat Municipal La Pinassa, està construint la promoció de La Fàbrica (42 habitatges), i de forma imminent es faran realitat les promocions de Riera Riereta 2 (ja sortejada), Torrent Castells i La Fàbrica 2 (lloguer). El Pla 500 és fruit de l'Acord Urbanístic i de Serveis a les persones signat pels grups municipals de Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya i Partit Popular.

Below Content Viewlet

Document Actions