Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament rep més de 19.000€ de la Diputació de Barcelona per 4 projectes de servei a les persones

Above Content Body

Content Core

Xarxa de Governs Locals 2012-2015Quant a Joventut, els dos projectes subvencionats són el Punt d’Informació Juvenil descentralitzat a l’Institut de Secundària Valerià Pujol –servei d’informació i dinamització per a tots els alumnes del centre amb l’objectiu d’afavorir la seva participació de forma conjunta amb la comunitat educativa i promovent l’ús responsable de les tecnologies de la comunicació per la vida quotidiana- i l’Estiu Jove, amb activitats diàries ludico-educatives als matins del mes de juliol per a joves de 12 a 16 anys, dirigides per la tècnica de joventut i dos dinamitzadors juvenils, que pretenen afavorir un espai estable de trobada i interrelació alhora que assolir el desenvolupament socioeducatiu i personal dels joves participants.

L’acció emmarcada en participació ciutadana és l’elaboració d’un Pla, apostant per la democràcia participativa mitjançant diferents sessions i tallers per tal de donar veu a la ciutadania en la realització del pla, millorant la transparència i la comunicació amb els veïns/es i compartint amb ella l’acció de govern.

Finalment, l’altre programa que ha rebut l’ajut econòmic de la Diputació de Barcelona é el foment de les polítiques locals d’igualtat home – dona, impulsant polítiques de gènere per a dissenyar un pla d’igualtat, lluitant contra la violència de gènere i sensibilitzant la població en la perspectiva de gènere mitjançant la presa de consciència de valors com la conciliació, el respecte, la coeducació o la corresponsabilitat.

Cal destacar que els quatre projectes subvencionats han estat molt ben valorats des de la Diputació. De fet, la màxima puntuació era de 4 i aquesta ha estat la puntuació de les dues accions de Joventut mentre que la de participació ciutadana i igualtat han rebut un 3,125. Tots els peojectes  donen continuïtat a actuacions que l’Ajuntament de Premià de Dalt ja duu a terme avui.

Below Content Viewlet

Document Actions