Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament recupera l'aigua de diversos pous per a incorporar-la a la xarxa d'abastament d'aigua

Above Content Body

Content Core

Recuperació aigua de pous 1 En les darreres setmanes, l'Ajuntament està desenvolupant el traspàs d'aigua provinent dels pous del Xamorot, Dels Arbres i can Vilar fins al dipòsit situat entre ca la Teta i la Riera de Sant Pere, a tocar del sector La Fàbrica. Per a fer-ho, el consistori premianenc va demanar a finals de febrer una subvenció a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), la qual finalment ha estat de 290.302,85€.

L'aigua que es recupera dels pous es tracta prèviament per a fer-la potable i després s'afegeix a la xarxa municipal d'abastament d'aigua. Amb aquesta mesura l'Ajuntament de Premià de Dalt garanteix l'accés de la població a aigua potable, davant qualsevol situació de sequera com la que es va patir la primavera i estiu passats.

El traspàs i tractament de l'aigua d'aquests tres pous a la xarxa municipal d'abastament té un cost de 362.878,56€. Per a dur a terme les obres s'han hagut d'aixecar les voreres de diferents vies del municipi. Tanmateix, les voreres es tornaran a pavimentar un cop finalitzin les obres de connexió dels pous amb el dipòsit receptor, situat al centre del municipi, al costat del sector La Fàbrica que ara mateix s'està desenvolupant.

Below Content Viewlet

Document Actions