Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament promou el programa “Voluntaris per la llengua” per a facilitar la integració lingüística

Above Content Body

Content Core

La Junta de Govern Local (JGL) aprovava el 3 de març la signatura d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Centre de Normalització Lingüística del Maresme per a promoure la integració lingüística de les persones que viuen a Catalunya.

“Voluntariat per la llengua” té per objectiu posar en contacte persones que volen practicar el català amb persones que volen dedicar unes hores del seu temps a ajudar-les a practicar-lo. D´aquesta manera, qui aprèn practica i el voluntari o voluntària s´acostuma a no canviar de llengua quan li parlen en una altra que no sigui el català.

Amb aquest acord, el Centre de Normalització Lingüística es compromet a facilitar als voluntaris i aprenents de català un carnet que els acrediti com a participants del programa “Voluntaris per la Llengua”, i a difondre les activitats culturals que organitza l'Ajuntament de Premià de Dalt. L'Ajuntament, a través de la regidoria de Cultura, atorgarà 10 entrades de les activitats que organitzi als voluntaris per la llengua que s'identifiquin.

El conveni té una durada d'un any, fins al 3 de març del 2009.

Below Content Viewlet

Document Actions