Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament posa en marxa una sèrie de tallers per a promoure l'espai “El Club de feina”

Above Content Body

Content Core

Club de Feina Des del Servei d'Ocupació i Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Premià de Dalt s'ofereix des de fe temps el servei “Club de Feina”. Aquest espai està pensat per oferir eines i recursos a les persones que es troben en recerca activa de feina. Es tracta d'un servei gratuït que trobareu cada dilluns al matí, de 9 a 13 hores, a la plaça del Mil·lenari s/n, per als usuaris de la borsa de treball. Emmarcats en aquesta acció estan previstos uns tallers monogràfics que tractaran diversos aspectes claus a l´hora de cercar una feina.

TALLERS
  • Dimarts 9 de març: Proves de selecció (Tests Psicotècnics), de 9:30 a 13:30
  • Dimarts 13 d'abril: Curriculum Vitae per competències / Agenda de recerca de feina / La trucada telefònica en la recerca de feina, de 9:30 a 13:30
  • Tots els dimecres de març: Alfabetització Digital, per a persones que no tenen coneixements per fer la recerca de feina a través d'internet.
  • Tots els dijous: Porta22, aplicació informàtica amb suport d'un tècnic, que ofereix informació sobre noves ocupacions, vídeos d'entrevistes de feina, test d'orientació professional, i molts temes relacionats amb el mercat laboral i la recerca de feina.

Cal fer inscripció prèvia trucant al Servei Municipal d´Ocupació i Promoció Econòmica (SMOPE) al telèfon 93 752 36 60.

Below Content Viewlet

Document Actions