Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament posa en marxa un canal de WhatsApp

El Consistori hi difondrà activitats, notícies i alertes d'última hora.

Above Content Body

Content Core

L'Ajuntament obre un nou canal de comunicació amb la ciutadania el 15 de maig de 2022. Es tracta d'una llista de distribució a través de l'aplicació de missatgeria per a smartphones WhatsApp. El número de telèfon d’aquest nou canal és el mateix que el genèric de l’Ajuntament, el 93 693 15 15. L'objectiu de la iniciativa és oferir informació municipal, així com activitats, alertes de trànsit o informació d'agenda.

Aquelles persones que estiguin interessades a rebre aquesta informació directament als seus telèfons mòbils ho han de fer escanejant el codi QR o a l’enllaç del web. Per tal de poder fer efectiva aquesta alta, a més, cal que els ciutadans afegeixin a la llista de contactes del seu telèfon el número del canal de Whatsapp municipal.

Com explica el regidor de Comunicació, Alejandro Costa Urigoitia: “El nou servei de missatgeria permetrà una comunicació més directa entre la ciutadania i l’Ajuntament, i facilitarà que la informació que es requereix arribi amb molta més rapidesa i d’una manera més detallada i concreta a la població”. Cal subratllar, també, que es tracta d’un canal bidireccional, en què la ciutadania trobarà una resposta personalitzada a les seves demandes i podrà establir un diàleg fluid amb l’Ajuntament. L'objectiu, explica el regidor Costa, és “apropar els serveis municipals a la ciutadania i millorar-hi la comunicació, aconseguint també optimitzar la gestió del temps amb l’automatització de processos, i fent-ho amb un sistema de missatgeria molt conegut i sense cost”. L’alcalde, Josep Triadó, valorava que “des del Govern seguim fomentant els entorns de transparència i comunicació amb el nostres veïns, i apostem per un nou canal municipal que permet la comunicació bidireccional a través de WhatsApp”.

El sistema combina una part de primera atenció automatitzada, a partir de converses digitals prèviament dissenyades, amb una part personalitzada, que està assistida per personal municipal.

Cliqueu la imatge per a donar-vos d'alta al canal WhatsApp municipal.

Below Content Viewlet

Document Actions