Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament posa en marxa mesures de reactivació econòmica per a  millorar la qualitat de vida dels veïns

El Consistori ha reduït més d´un milió d´euros de deute amb la seva política d´estalvi

Above Content Body

Content Core

parc infantil espai la fàbrica La bona gestió econòmica del Consistori amb una aposta per la contenció de la despesa ja iniciada, de forma pionera, l´any 2008 amb l´aplicació de tota una sèrie de mesures d´estalvi comença a donar els seus fruits. L´any 2007 el deute de l´Ajuntament de Premià de Dalt era del 40% i enguany s´ha reduït fins al 30%.

La regidoria d´Hisenda ha anunciat que invertirà de forma imminent 934.000 euros, un 60% de l´actual romanent –que és d´1.700.000€- en diferents actuacions amb l´objectiu, com explica el seu regidor, Josep Triadó, “de millorar la qualitat de vida dels veïns”. Així, amb aquest prop d´un milió d´euros es renovarà l´enllumenat públic (exterior i interior, a les dependències municipals) amb una inversió de 500.000€ i amb subvenció de l´Institut Català de l´Energia (ICAEN); es reforçarà l´aposta del govern pels Plans d´Ocupació amb 100.000€ d´inversió que completaran els 200.000€ que ja estan en funcionament per a contractar veïns del municipi en situació d´atur; s´actualitzaran els parcs infantils amb 150.000€ i es faran obres de millora a la nau industrial de la brigada, a la seu de la policia local (planta baixa de l´edifici consistorial de la plaça de la Vila) i als consultoris mèdics.

El regidor d´Hisenda, Josep Triadó, valora “molt positivament l´esforç dut a terme per tothom  d´ençà fa tres anys. La reducció del deute és important i rebaixar-lo més d´un milió d´euros en la situació econòmica actual que es pateix a nivell mundial no és gens habitual perquè comporta moltes dificultats”. L´alcalde, Joan Baliarda, afegeix que, “en el cas de Premià de Dalt eixuguem part del deute sense retallar cap servei a la ciutadania perquè és la bona gestió econòmica la que ens permet ara tirar endavant aquestes actuacions municipals que de ben segur suposaran un augment de la qualitat de vida dels veïns”.

Below Content Viewlet

Document Actions