Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament participa en la donació d'un parc Patufet a l'Hospital Sant Joan de Déu

El municipi és un dels 50 que han col·laborat de forma solidària, junt a la Diputació de Barcelona, perquè el nou parc sigui una realitat a l´hospital infantil

Above Content Body

Content Core

panoràmica inauguració

Dimecres 18 de juny, el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, junt a diversos alcaldes i regidors dels municipis que han participat en la iniciativa solidària, entre els quals hi havia el regidor de Territori de l’Ajuntament de Premià de Dalt, Antoni López Guillén, van inaugurar aquest parc Patufet a l’Hospital Sant Joan de Déu, on s’ha instal·lat un panell de dos metres en què s'explica el conte i s’hi han gravat els logotips de totes les institucions participants, inclòs l'Ajuntament de Premià de Dalt.

Panell    Panell del conte

Parc Patufet a Can Figueres, en marxa aquest estiu 2014
Els jardins de Can Figueres també tindran un parc infantil dissenyat per la ninotaire Pilarín Bayés.  El nou equipament forma part d’una sèrie limitada de 50 parcs infantils sobre el conte d’en Patufet amb il·lustracions de la ninotaire catalana. El parc ofereix jocs que tenen un vessant lúdic, artístic i de difusió de la cultura tradicional del nostre país.

Antoni López amb Pilarín BayésCom serà el parc Patufet de Can Figueres?
Cada parc està format per un panell de 2 metres d'alçada per 75 cm d'amplada on s'explica el conte amb il•lustracions, dos jocs de molla amb els dibuixos d'en Patufet i el Dineret, un tobogan amb el dibuix del Bou, un gronxador amb el dibuix de la Col, un balancí amb el Cistellet i una caseta que és la Botiga.
Els materials que s'utilitzen per als jocs són d'alta qualitat i resistència (fusta tractada, acer inoxidable i HPL) i es fabriquen d'acord a les normatives europees de seguretat EN1176 i EN1177.

La ninotarire Pilarín Bayés
Nascuda a Vic el 1941, Pilarín Bayés és una de les il·lustradores més populars i prolífiques de Catalunya. Fins avui ha publicat més de 800 llibres (alguns traduïts a vuit idiomes) i ha col·laborat en nombroses publicacions, exposicions d'obra original i els seus dibuixos s'han aplicat a tot tipus de suports i formats. L'any 1991 la Generalitat de Catalunya li va atorgar la Creu de Sant Jordi.

Below Content Viewlet

Document Actions