Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament organitza un viatge a Calasparra per a participar del tancament del Año Santo Jubilar

Above Content Body

Content Core

Año Santo Jubilar'08 L'Ajuntament de Premià de Dalt prepara un viatge en autocar per assistir al tancament del Año Santo Jubilar que enguany commemora el Santuario de la Virgen de la Esperanza de la localitat de Calasparra, amb qui Premià de Dalt pretén agermanar-se, com també amb Cehegín, arran el nombrós grup de veïns amb arrels en alguna d'aquestes dues localitats murcianes que hi ha al poble, especialment als barris Santa Anna Tió i el Remei.

De fet, el Año Santo Jubilar es va presentar a mitjans del mes de gener en un acte multitudinari al pavelló poliesportiu municipal de Premià de Dalt, i a finals d'agost l'alcalde, Joan Baliarda, assistia a les festes patronals de Calasparra convidat pel seu alcalde, Jesús Navarro, unes festes a les que també va anar l'alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch. Ambdós alcaldes maresmencs també van assistir a l'obertura del Jubileu al Santario de la Virgen de la Esperanza de Calasparra.

Ara,  i dins dels actes de commemoració del Año Santo Jubilar que s'està celebrant, la Mayordomia del Santuario de la Virgen de la Esperanza convida, novament, a Premià de Dalt i els seus veïns a estar presents a l'acte de clausura del Jubileu, el qual tindrà lloc el proper 21 de desembre.

Nuestra Señora de la Esperanza Des de l'Ajuntament, s'ha pres la iniciativa d'organitzar un viatge per a  tots els qui vulguin anar-hi,  especialment les persones que allà tenen les seves arrels i que avui viuen a Premià de Dalt. L'alcalde, Joan Baliarda, explica que "ens faria molta il·lusió que en un acte tan important per a Calasparra, com és la clausura del Jubileu, hi hagués una bona representació del nostre poble".

El viatge es farà en autocar, sortint de Premià de Dalt el dissabte 20 de desembre a les 7 del matí, i tornant el diumenge 21 després de dinar, per arribar, aproximadament entre les 22 i 23 h. El preu de l'autocar i dels dinars del  dissabte i diumenge en el Restaurant del Santuari serà de 80€ per persona, i les parades tècniques del viatge i l´allotjament aniran a càrrec de cadascun dels viatgers.

Amb l'objectiu d'organitzar l´allotjament, l'Ajuntament necessita saber quanta gent està interessada en anar per això demana als veïns que vulguin fer el viatge que complimentin aquesta butlleta que poden imprimir i la retornin a l'Ajuntament (Sra. Eva. Tel. 93.752-46-56) abans del dia 10 de desembre.

Butlleta viatge a Calasparra

aquí.

Fitxer: PDF_butlleta_calasparra.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 70,25 kB

Below Content Viewlet

Document Actions