Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament organitza el Divertit del 25 al 27 de març

És el Festival de la Infància i la Joventut que des de fa vint-i-iun anys se celebra a Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

DivertitEl Pavelló Poliesportiu Municipal serà el centre neuràlgic de la infància i la joventut de Premià de Dalt del 25 al 27 de març, coincidint amb part de les vancances de Setmana Santa. D'aquesta manera, la Regidoria de Joventut agafa el relleu de l'Associació Divertit de Serveis a la Joventut, l'entitat que durant vint anys ha organitzat el festival però que fa dos mesos va decidir fer un pas enrere i deixar aquest esdeveniment al Consistori. Des del consistori s'han fet molts esforços per a poder programar el Divertit i que els infants i joves del poble tornin a gaudir d'aquest festival, pelnament consolidat en l'agenda social, cultuiral i festiva del municipi.

Durant aquests tres dies l'activitat doncs estarà garantida a les instal·lacions esportives municipals situades al passeig de Can Balet. Sens dubte, una de les més esperades és la prova gratuïta del tobogan infinit, una atracció amb aigua que de ben segur despertarà l'interès dels més agoserats. Això sí, només la podran provar els majors de 10 anys.

Des de l'Ajuntament, es demana que els menors d'edat vinguin acompanyats d'una persona adulta.

L'entrada al festival Divertit val 4€, i és gratuïta per a les persones adultes. 

També hi haurà servei de bar amb diverses "food track" (furgonetes de venda de menjar al carrer) amb una oferta variada per a satisfer el gust de totes les persones assistents al Divertit.

Splash slide (tobogan infinit)

Below Content Viewlet

Document Actions