Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament i Riera Villagrasa, SL signen un conveni de cessió gratuïta de flors i plantes per a les zones enjardinades municipals

Riera Villagrasa S.L. és una empresa familiar agrària amb el títol d'explotació Agrària Prioritària, especialitzada en el món de les plantes aromàtiques, medicinals i culinàries.

Above Content Body

Content Core

Signatura del conveni amb Riera Villagrasa, SL (24/05/2013)En el marc de la campanya per a millorar la imatge de les zones enjardinades del municipi incrementant el nombre de plantes i flors dels espais públics, l’alcalde, Joan Baliarda, ha signat avui 24 de maig un conveni amb Jaume Riera, de l’empresa local Riera Villagrasa, mitjançant el qual aquesta cedeix de forma gratuïta flors i plantes al Consistori. Es segueix així la línia municipal d'arribar a acords amb empreses i professionals del municipi per a millorar les zones verdes del poble.

La voluntat del viverista és omplir de verd els espais enjardinats del municipi i assolir que els veïns de Premià de Dalt s’encomanin d’aquest verd plantant flor i planta de temporada als seus jardins, terrasses i balcons.

Below Content Viewlet

Document Actions