Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament i l'empresa Corma col·laboraran per a fer realitat un curs a la tardor, “Treballador/a de garden”

Above Content Body

Content Core

Signatura del conveni amb Corma (10 de juliol)L’alcalde, Joan Baliarda, i el director general de Corma, Humbert Ferrer, van signar dimarts 10 de juliol, un conveni mitjançant el qual aquesta empresa local, cooperativa de productors de planta ornamental, farà possible el desenvolupament del curs “Treballador/a de garden”.

Aquest curs es fa en el marc del projecte de Pla de Barris Santa Maria - Santa Anna - Tió, que porten a terme els municipis de Premià de Dalt i Premià de Mar.
El curs neix d’una línia específica d’actuació anomenada “Formació i ocupabilitat”, destinada a millorar les opcions d’inserció laboral de persones que es troben en atur. Amb una durada de 80 hores, de les quals 72 són de formació teòrica i 8, de pràctica, el curs arrencarà el 25 de setembre i acabarà el 22 de novembre de 2012.
S’impartiran 6 mòduls:

  1. La Flor i planta (40 hores)
  2. Presentació del producte (16 hores)
  3. Atenció al client (8 hores)
  4. Pràctiques de garden (8 hores)
  5. Tècniques de recerca de feina (4 hores)
  6. Creació d’empresa (4 hores)

La formació pràctica la impartirà Corma, els mòduls 2 i 3, l’Escola d’Art Floral de Catalunya, mentre que el Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica (SMOPE) s’encarregarà de promoure les tècniques de recerca de feina i la creació d’empresa al Centre de Formació permanent (plaça Mil·lenari, 2).

L'Ajuntament de Premià de Dalt serà l'encarregat de seleccionar els 15 alumnes, de la gestió i coordinació de la formació teòrica i pràctica, així com de la preparació del material didàctic que cada formador estableixi.

Curs de treballador/a de garden

Curs de treballador/a de garden

Fitxer: targetocursGarden.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1,24 MBINSCRIPCIONS:
Informació i Inscripcions:
Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica (SMOPE)
Plaça del Mil·lenari, 5
08338 Premià de Dalt
Tel. 93 693 15 90
Correu electrònic

Below Content Viewlet

Document Actions