Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament i la Fundación Vicente Ferrer presenten el seu conveni de col·laboració dimarts 13 de juny

A les 8 del vespre, a la sala de plens del Consistori

Above Content Body

Content Core

Fundació Vicente FerrerL'Ajuntament de Premià de Dalt col·labora amb la Fundación Vicente Ferrer en el projecte "Millora de la salut reproductiva de les dones de la regió de Kalyandurg, Índia". En la presentació del conveni de col·laboració, des de la Fundación també s'explicarà el projecte que s'està desenvolupant a nivell comarcal "Maresme - Anantapur". En acabar, Lancy Dodem farà una xerrada sobre "L'Índia rural i la Fundación Vicente Ferrer".

Fundació Vicente FerrerLancy Dodem va néixer al districte d’Anantapur. Els seus pares treballaven al campus de la Fundació Vicente Ferrer i tres la mort del seu pare, en Vicente Ferrer i l’Anna van decidir acollir-lo sota la seva protecció. Per això es diu que en Lancy és el primer nen apadrinat de la Fundació. Traductor i guia de padrins, visitants i col·laboradores de l’organització, des del 2001 viu a Barcelona i forma part del Departament de Comunicació de la Fundació Vicente Ferrer desenvolupament la tasca de portaveu.

La col·laboració de l'Ajuntament es concreta en una dotació econòmica de 10.000€ en el projecte "Millora de la salut reproductiva de les dones de la regió de Kalyandurg, Índia" que té per objectiu promoure la solidaritat amb els més desafavorits i de recolzar iniciatives adreçades a eradicar la pobresa, propiciant el desenvolupament integral i sostenible dels pobles més desafavorits.

Fundación Vicente Ferrer

Fundación Vicente Ferrer

Fitxer: Cartell_Vicente_Ferrer_2__00000003_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 3,64 MB

Below Content Viewlet

Document Actions