Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament elabora una Guia de Participació Ciutadana i la distribueix casa per casa

Above Content Body

Content Core

La regidoria de Participació Ciutadana ha publicat una guia informativa en què especifica els diferents serveis municipals de què gaudeix Premià de Dalt així com les seves nombroses entitats i associacions locals, organitzades per àmbits d'actuació. Com explica el regidor de Participació Ciutadana, Marc Tintoré, "es tracta d'una publicació mèrit de tothom, d'entitats, tècnics muncipals i polítics perquè tots ens hem implicat de valent per a fer realitat aquesta publicació que neix amb l'objectiu de facilitar la integració dels nous veïns de Premià de Dalt i alhora donar a conèixer a la resta de ciutadans els nombrosos serveis municipals i supramunicipals de què disposem, i que són al seu servei, així com també informar-los de l'ampli ventall d'entitats que dia rere dia treballen pel municipi".

L'Ajuntament ha editat 6.000 exemplars de la Guia, obra de la dissenyadora local Georgina Coma. S'ha distribuït un exemplar per habitatge i la resta queden a disposició del Consistori pels nous empadronats i per les persones que la sol·licitin.

Us podeu descarregar la Guia sencera o bé, de forma separada, la Guia de Serveis Municipals i la Guia d'Entitats mitjançant aquests fitxers adjunts.

Guia de Participació Ciutadana

Guia de Participació Ciutadana

Fitxer: guia_pciutadana.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 67
Mida: 2,46 MB

Guia de Serveis Municipals

Guia de Serveis Municipals

Fitxer: guia_serveis_municipals.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 17
Mida: 679,64 kB

Guia d'Entitats

Guia d'Entitats

Fitxer: guia_entitats.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 37
Mida: 1,05 MB

Below Content Viewlet

Document Actions