Notícies

Navigation Bar

L´Ajuntament de Premià de Dalt s´adhereix a la campanya “Casa nostra, casa vostra”

Dilluns es va aprovar al Ple municipal l´adhesió a aquesta campanya d´ajuda a les persones refugiades

Above Content Body

Content Core

Casa nostra Casa vostraEl Ple municipal de dilluns 13 de febrer va aprovar adherir l'Ajuntament a la campanya "Casa nostra, casa vostra" d'ajut a les persones refugiades.

La proposta, que va ser presentada per PDeCAT, ERC i PSC i La Crida que s’hi va afegir, neix amb l’objectiu de fer front a la crisi migratòria que viu Europa en els darrers temps. L’Ajuntament es vol sumar així al gran nombre de ciutadans, ciutadanes, col·lectius, ONG i entitats de Catalunya que volen donar resposta als problemes que pateixen les persones migrades a causa de les guerres, la fam o la persecució política. Tots els grups municipals a excepció del PP van votar a favor de la moció. El regidor popular Bernabé Ruffo va defensar el seu vot en contra perquè des del govern no l'havien informat prèviament d'aquesta proposta i que, per tant, en desconeixia el contingut. La moció doncs va rebre 15 vots a favor i 2 en contra.

Signatura d'un manifest

Amb aquesta adhesió a la campanya “Casa nostra, casa vostra” es vol incentivar els veïns a mobilitzar-se en aquesta lluita contra la injustícia social. Des de l’Ajuntament es convida la ciutadania a signar un manifest que té per objectiu que les institucions donin una resposta clara i adient a aquesta crisi migratòria.

Manifestació el 18 de febrer

A més a més, també s’insta el conjunt de la nostra població a assistir a la manifestació que tindrà lloc el dissabte 18 de febrer a la plaça d'Urquinaona de Barcelona, a les 16 hores.

Manifestació

 

Below Content Viewlet

Document Actions