Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament de Premià de Dalt esdevé col·laborador de la pel·lícula - documental "L'endemà. Respostes per a decidir", d'Isona Passola

El consistori aprova, en junta de govern local i amb l'abstenció dels dos regidors del PP, participar de la campanya de micromecenatge per a realitzar la pel·lícula

Above Content Body

Content Core

Cartell de la pel·lícula

Concretament, l'Ajuntament de Premià de Dalt col·labora amb 300,00€ a través d'una campanya de micromecenatge- a la plataforma de crowfunding Verkami- amb aportacions econòmiques en la producció de la nova pel·lícula documental de la directora Isona Passola, autora també del documental "Catalunya/Espanya" i productora de la reconeguda pel·lícula "Pa negre".

L'objectiu del documental és aportar arguments tècnics definitius que serveixin de píndoles contra la por de decidir-se pel SÍ en el referèndum sobre la independència de Catalunya i la construcció de l'Estat propi. “L'endemà” donarà arguments clars, sòlids, fiables i contrastats, amb dades objectivables, per boca de les figures nacionals i internacionals més tècniques i més ben informades, a les grans preguntes que resolen els grans temes de país.

A canvi del suport econòmic, s’inserirà el logotip de l’Ajuntament de Premià de Dalt als títols de crèdit finals de la pel·lícula. Es lliuraran a l’Ajuntament 2 DVD signats per la directora i 1 cartell de la pel·lícula. L'Ajuntament tindrà dret d’una exhibició (entrada lliure) amb presentació de la directora, Isona Passola, i posterior col·loqui.

Cal recordar que l’Ajuntament de Premià de Dalt és un dels municipis del país adherits a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), i també es va declarar per acord de Ple “Territori Català Lliure”.

El rodatge començarà l'abril d'aquest any i està previst que la pel·lícula s'estreni el gener de 2014.

 

Below Content Viewlet

Document Actions