Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament de Premià de Dalt dóna exemple davant la crisi i publica una Nota Informativa al respecte

Above Content Body

Content Core

El Consistori ha decidit suprimir algunes de les tradicionals despeses de Nadal i el pressupost municipal del 2009–que es duu a aprovació dilluns 22 de desembre- mantindrà aquesta línia d'estalvi. Conscient de la crisi econòmica que es pateix arreu, el govern municipal de Premià de Dalt aposta per la contenció de la despesa pública. Per donar exemple, una de les mesures ha estat reduir despeses de l'època de Nadal, com ara els lots als treballadors i càrrecs electes. El proper pressupost municipal per al 2009 també reflectirà aquesta voluntat d'estalvi.

Davant de la delicada situació econòmica global, l´Ajuntament ha editat una Nota Informativa sobre les mesures a prendre per a reduir les despeses municipals. Entre d´altres accions, es suprimeixen les aportacions als grups municipals; es redueixen i reagrupen les activitats programades i es rebaixen els sous dels càrrecs electes. Aquesta línia de contenció de la despesa també es reflectirà en el pressupost de l'Ajuntament de Premià de Dalt per al 2009, que és previst que s'aprovi en una sessió extraordinària el dilluns 22 de desembre.

Amb l'objectiu d'informar tots els veïns sobre la situació econòmica municipal, l'alcalde, Joan Baliarda, i el regidor d'Hisenda i 1r Tinent d'Alcalde, Josep Triadó, han elaborat una Nota Informativa detallant les accions que des del Consistori es prenen per a rebaixar les despeses sobre el Pressupost 2009. La nota es distribueix a tots els habitatges de Premià de Dalt així com a les entitats i associacions locals.

Nota Informativa sobre el Finançament Local

Llegiu tots els detalls de la nota en aquest document adjunt.

Fitxer: nota_informativa_financament.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 97,6 kB

Below Content Viewlet

Document Actions