Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament de Premià de Dalt difon una sèrie de consells de seguretat davant els assalts a domicilis que està patint la comarca

L´any 2009 s´han produït 11 robatoris més a l´interior de domicilis respecte l´any 2008

Above Content Body

Content Core

Logotip policia local La Policia Local i els Mossos d'Esquadra treballen des de fa anys de forma coordinada duent a terme dos tipus d'accions per a combatre aquests delictes, una de caràcter preventiu i l'altra un cop ja s'han produït els delictes.
Les mesures preventives es porten a terme des de fa temps i hi ha un dispositiu específic de caràcter nocturn que es realitza conjuntament amb Mossos d'Esquadra i els municipis veïns a través de l'Àrea Bàsica Policial. A banda s'ha incrementat la vigilància a les zones d'accés a les urbanitzacions. Aquest dispositiu nocturn ha portat com a conseqüència la disminució dels robatoris a la nit i els darrers assalts que es produeixen es porten a terme a la tarda i vespre. Per tant, fonts de la Policia Local destaquen el caràcter dissuasiu de l'operatiu. A banda, s'han fet xerrades públiques per a informar els veïns sobre els consells de seguretat a prendre; s'han editat tríptics informatius amb aquests consells –conjuntament entre Policia Local i Mossos d´Esquadra- i en el número del mes de febrer del butlletí municipal “La Pinassa” es publiquen els consells.

Quan s'ha produït un robatori, la Policia Local traspassa tota la informació a Mossos d'Esquadra, qui s'ocupa de la investigació a través de la seva unitat específica ja que és aquest cos policial qui té competència en matèria de seguretat a nivell comarcal.

Estadísticament parlant, els robatoris a habitatges han passat de 59 l'any 2008 a 70 l'any 2009, és a dir que s'han patit 11 robatoris més. Cal destacar que aquest increment no és un fet únic de Premià de Dalt sinó que les xifres es repeteixen a d'altres poblacions del Baix Maresme, amb xifres més altes. Pel que fa a l'any 2010, s'han produït 3 robatoris.

Below Content Viewlet

Document Actions