Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament de Premià de Dalt, 100% transparent

Assoleix el 100% en l'enquesta de transparència i qualitat de la comunicació pública que elabora la UAB

Above Content Body

Content Core

mapa infoparticipa - premià de daltinfoparticipaL’Ajuntament de Premià de Dalt ha complert el 100% de l’enquesta inforparticip@ que realitza la Universitat Autònoma de Barcelona i analitza un seguit d’indicadors de transparència i qualitat de comunicació pública amb què els ajuntaments han de comptar a les seves webs municipals. En aquests moments Premià de Dalt compleix amb tots els indicadors (41) que demana l’enquesta i opta a l’obtenció del segell inforparticip@. En la darrera onada d’aquesta enquesta l’Ajuntament havia assolit un 70,73% dels indicadors, per tant ha superat tots els barems que es demanen i ha assolit el 100%.

El Consistori ofereix informació sobre tots i cadascun dels punts que fixa aquesta enquesta: qui són els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius, com s’informa de la gestió d’aquests recursos i quines eines s’ofereixen per a la participació ciutadana en el control democràtic. En tots aquests aspectes l’Ajuntament de de Premià de Dalt compleix totalment els requeriments de l’enquesta tant pel que fa al contingut de la informació com a la seva visibilitat a la pàgina web de l’Ajuntament de Premià de Dalt.

A banda, la Junta de Govern Local va aprovar dilluns per unanimitat el Decàleg de Bones pràctiques de la Comunicació Local Pública.

El Mapa Inforparticipa és un producte del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona. És el resultat d'haver desenvolupat i validat l'any 2012 el Mapa de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya. L'ampliació a altres 5 comunitats autònomes (Andalusia, Aragó, Canàries, Galícia y Madrid) i de les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla, a partir de 2013, s'ha pogut realitzar gràcies al finançament del MINECO (CSO2012-34687)  i a l'ampliació de l'equip del LPCCP de la UAB amb investigadores i investigadors de les Universitats de Girona, La Laguna, Málaga, Politècnica de Catalunya, Rey Juan Carlos, San Jorge, Santiago de Compostela i Vic.

Els resultats són el fruit de la darrera onada de l’enquesta, que s’ha realitzat entre el 5 de maig i el 31 d’octubre d’aquest any. Ara, l'Ajuntament de Premià de Dalt ha superat tots els barems que es demanen i ha assolit el 100%.

indicadors

indicadors

Fitxer: indicadors_enquesta_infoparticipa31102014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 303,17 kB

Below Content Viewlet

Document Actions