Notícies

Navigation Bar

L'Ajuntament adjudica els primers habitatges públics de lloguer de Premià de Dalt, La Fàbrica II

Es van rebre 49 sol·licituds per a participar del sorteig

Above Content Body

Content Core

Imatge dels pisos de lloguer, La Fàbrica 2El 16 de setembre, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Premià de Dalt, era l’escenari del sorteig públic davant Notari de la 7a promoció d’habitatge públic, en aquest cas, 20 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer a l’Espai La Fàbrica, promoguts de forma conjunta per l’Institut Català del Sòl (Incasol) i l’Ajuntament, a través de la Societat Municipal La Pinassa.

Aquesta 7a promoció forma part del “Pla 500”, Pla d'Habitatge Municipal de l'Ajuntament de Premià de Dalt en el marc del qual ja s’han fet realitat les promocions públiques de Can Balet, Riera – Riereta, Can Verboom, La Fàbrica i Riera – Riereta 2, i s’està construint la de Torrent Castells, consistent en 21 habitatges amb protecció oficial de preu concertat i 8 habitatges amb protecció oficial de règim general.

En el decurs del sorteig dels primers habitatges públics de lloguer, l’alcalde, Joan Baliarda, va avançar que “vista la demanda actual, continuarem apostant per l’habitatge públic de lloguer en les properes promocions que desenvolupem a través de la Societat Municipal La Pinassa”.

Els habitatges de La Fàbrica II oscil·len entre una superfície mínima de 55,15m2 i una màxima de 61,13m2 útils (tots amb 2 dormitoris), i estan situats al costat de la promoció de La Fàbrica on es troben les noves dependències municipals. Segons les darreres informacions, en el decurs del mes de desembre –abans de les festes de Nadal- es lliuraran els habitatges als llogaters.

Below Content Viewlet

Document Actions